Sllatina.dk

Faqja e fondit të kufomave dhe kryesisë së fshatit Sllatinë në DK

Sllatina.dk

Faqja e fondit të kufomave dhe kryesisë së fshatit Sllatinë në DK

Sllatina.dk

Faqja e fondit të kufomave dhe kryesisë së fshatit Sllatinë në DK

Donatione për xhamin e re të fshatit Sllatinë

Reshad Memishi e ka mundësu këtë projekt për donacione, por në lidhje me projektin, do të jet kryesia e fshatit Sllatinë në DK, që do të mund të përgjigjet në pyetjet në lidhje me xhamin e re.

© Sllatina.dk
Designed by: chati.dk