Sllatina.dk

Faqja e fondit të kufomave dhe kryesisë së fshatit Sllatinë në DK

Sllatina.dk

Faqja e fondit të kufomave dhe kryesisë së fshatit Sllatinë në DK

Sllatina.dk

Faqja e fondit të kufomave dhe kryesisë së fshatit Sllatinë në DK

NJOFTIME

Sllatina e sfidoi gjithë aparatin shtetëror të Maqedonisë

Sllatina e sfidoi gjithë aparatin shtetëror të Maqedonisë

Njoftime 11 June 2014
Fshati Sllatinë ndodhet në komunën e Tearcës të rrethit të Tetovës. Para disa muajsh, bashkësia lokale e fshatit të Sllatinës zgjodhi kryesinë e re. Sllatina me kryesinë e re ka…
Lexo më shumë...
Faqja e sllatina.dk me pamje te freskët

Faqja e sllatina.dk me pamje te freskët

27 May 2013
Të nderuar vizitues te faqës sllatina.dk Prej ditës sodit dmth 27-05-2013 faqa ka pamje te freskët dhe përpos saj faqja tashmë është pershtatur për të gjitha opcionet e smartphoneve, që…
Në Kopenhagë u hap akvariumi më i madh në Evropën Veriore

Në Kopenhagë u hap akvariumi më i madh në Evropën Veriore

18 May 2013
Me 22 mars 2013 në Kopenhagë u hap akvariumi më i madh në Evropën veriore i quajtur Den Blå Planet (Planeti i kaltër). Ky akvarium ka 7 milion litra ujë…
Cka mund të sjellin banorët në Maqedoni pa doganë?

Cka mund të sjellin banorët në Maqedoni pa doganë?

18 May 2013
Rregulla dhe kufizime në qarkullimin e pasagjerëve MALL I CILI NUK DEKLAROHET DHE NUK I NËNSHTROHET PAGESËS SË DETYRIMEVE DOGANORE  Shtetasit e Maqedonisë dhe ato të huaj janë të përjashtuar…

MBLEDHJE

Mbledhje më datën 22-10-2016 ora 13-00

Mbledhje më datën 22-10-2016 ora 13-00

Mbledhjet 05 October 2016
Ju informojm se më datën 22-10-2016 ora 13-00 do kemi mbledhjen e radhes mbledhja do mbahet në ket adres Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj n - klikko Përshendetje nga Kresyja. Ju…
Lexo më shumë...
© Sllatina.dk
Designed by: chati.dk