SLLATINA.DK

FONDI I KUFOMAVE

Slide background
Slide background
Slide background

Radio në Sllatina.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Ju informojm se më datën 22-10-2016 ora 13-00 do kemi mbledhjen e radhes mbledhja do mbahet në ket adres
  
  

    Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj n - klikko

 
  Përshendetje nga Kresyja.
 
  Ju lutemi boni konfirm.po ose jo

Fshati Sllatinë ndodhet në komunën e Tearcës të rrethit të Tetovës. Para disa muajsh, bashkësia lokale e fshatit të Sllatinës zgjodhi kryesinë e re. Sllatina me kryesinë e re ka filluar një jetë të re që momentalisht ndodhet në fazën e realizimit të projekteve për një zhvillim dhe jetë më të mirë.


Në Sllatinë punohet dhe janë duke u realizuar qëllimet e kryesisë. Si p.sh është pastruar uji dhe tani uji është bërë i pijshëm, është bërë pastrimi i fshatit dhe mirëmbahet ende kjo pastërti, janë mbjellur pisha rreth varrezave dhe lumit, janë vendosur shporta për mbeturina, është bërë pastrimi i fushës, etj.

Lexo më shumë ...

Të nderuar vizitues te faqës sllatina.dk

Prej ditës sodit dmth 27-05-2013 faqa ka pamje te freskët dhe përpos saj faqja tashmë është pershtatur për të gjitha opcionet e smartphoneve, që do të thot se mund të vizitoni faqën edhe nga mobil telefonat apo smartphone.

Ju pershendet

chati dhe kryesia e shoqatës